It is currently Thu May 23, 2013 10:10 am

All times are UTC [ DST ]

Page 3 of 4 [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next
Author Message
 Post subject:
PostPosted: Wed Sep 01, 2004 9:42 pm 
#help member

Nice Irku , unde se vorbeste despre hack , crack ... la section Romana , keep up the good work Irku :wink:
P.S : puteai sa ii trimiti un msj privat cu chestia aia ...

Best regards.

Post subject:
PostPosted: Wed Sep 01, 2004 10:39 pm 

tommytee wrote:
Nice Irku , unde se vorbeste despre hack , crack ... la section Romana , keep up the good work Irku :wink:
P.S : puteai sa ii trimiti un msj privat cu chestia aia ...

Best regards.

De acord, vo facetzi cu mana voastra, acest topic va fii inchis din cauza comportamentului voastru, mai bine zis din cauza subiectelor discutate.

Post subject:
PostPosted: Wed Sep 01, 2004 11:30 pm 
Forum Moderator

Heh...we had it comming...nice going simba....I was getting sick and tired of romanians complaing about everything....

8 years on this forum and i'm still the #1 poster around.
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Sep 02, 2004 1:43 am 

De cati forumisti este nevoie pentru a schimba un bec?

Raspuns: 422.

1 unul pentru a schimba becul si pentru a posta ulterior cum ca becul a fost schimbat.
14 pentru a raspunde si a impartasi experiente similare.
7 pentru a avertiza impotriva pericolelor ce pot apare in timpul operatiunii de schimbare a becului.
27 pentru a atentiona asupra greselilor gramaticale in posturile despre schimbarea becului.
53 pentru a face misto de cei ce au verificat gramatica
156 pentru a raporta discutii neadecvate la topicul cu schimbatul becului si despre nepotrivirea topicului cu aspectul general al forumului.
111 pentru a apara relevanta topicului despre schimbarea becului.
27 pentru a posta diferite adrese web, unde se pot vedea mai multe exemple de becuri.
14 pentru a avertiza ca linkurile nu functioneaza si pentru a posta linkuri corecte.
12 pentru a parasi forumul "pentru totdeauna" deoarece nu pot face fata controverselor despre schimbarea becului.

voi unde va situati ? :-? :-? :-?

Post subject:
PostPosted: Thu Sep 02, 2004 3:32 pm 
#help member

Unde ne aflam *noi* nu stiu ,dar stiu unde te afli tu
Quote:
156 pentru a raporta discutii neadecvate la topicul cu schimbatul becului si despre nepotrivirea topicului cu aspectul general al forumului

No offense.

Regards :wink:

Post subject:
PostPosted: Fri Sep 03, 2004 1:11 pm 

mkey..ati spus ca vreti sectiune romana pt. ca vreti sa postati cereri de help, propuneri etc. Eu vad numai aberatii aici de cind s-a reinfiintat sectiunea.Daca vreti sa va jigniti unul pe altul, sa discutati despre crack, hack or whatever..puteti s-o faceti si pe private, pe irc.Incercati sa postati doar daca aveti ceva de spus..u'll save bandwidth si n-o sa aveti motive sa va plingeti apoi ca sinteti "nedreptatiti".

---Dreams are the only reality---
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Sun Sep 05, 2004 11:31 pm 

tommytee wrote:

No offense.

none takken :wink:

Post subject: ..
PostPosted: Wed Sep 08, 2004 12:41 am 

intradevar ditt0 are dreaptate sunt numai aberatii .. nu ma mira faptul ca vechea sectiune a fost desfiintata.Incercati sa fiti si voi mai civilizati :x

Profile  

Post subject:
PostPosted: Wed Sep 08, 2004 2:20 am 
#Userguide Member

ditt0 wrote:
...u'll save bandwidth...

:roll: Asta se vroia a fi un fel de expresie smechera sau pur si simplu nu stii cum se zice pe româneste?

Profile  

Post subject: Re: ..
PostPosted: Wed Sep 08, 2004 2:22 am 
#Userguide Member

ucs wrote:
intradevar ditt0 are dreaptate sunt numai aberatii .. nu ma mira faptul ca vechea sectiune a fost desfiintata.Incercati sa fiti si voi mai civilizati :x

Daca te referi la "Section Românã" ... sa stii ca functioneaza inca foarte bine

Profile  

Post subject: Re: ..
PostPosted: Wed Sep 08, 2004 4:10 pm 
Forum Moderator

ucs wrote:

Pentru ultima oara, nu a fost stearsa, desfiintata ci pur si simplu ca si cu "funny logs" a fost pierduta si simba incearca sa le "gaseasca" ca sa zic asa....

For the last time, the romanian sections, was not deteled, there were some corrupt files and as the funny logs thread it was lost.. Simba is doing what he can do to restore it.

8 years on this forum and i'm still the #1 poster around.
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Thu Sep 09, 2004 8:00 pm 

Oare de ce sunt pe acest forum asa multe personaje rigide? Sunteti tineri oameni buni! Pe acest forum nu e armata! Cu privire la unele opinii despre subiectele discutate: Daca nu va place subiectul personal inseamna ca nu mai trebuie discutat? Subiectul va exista in continuare indiferent daca se discuta aici sau nu! Si culmea... majoritatea opiniilor vin de la niste utilizatori normali ai forumului! NU sunteti in situatia de a stabili reguli si nu aveti autoritatea necesara de a stabili voi ce ar trebui discutat si ce nu!

Profile  

Post subject:
PostPosted: Fri Sep 10, 2004 9:00 am 

Getodacule aici trebuie sa te aprob (cu exceptia pasajului cu 'sunteti tineri'... multi au peste 40 de ani, poate nu de aici, dar de la alte sectiuni, stafful Undernet, etc). Si incep sa ma intreb daca merita sa ma zbat pentru sectiunea asta.

Nu vad ce help as putea insa sa cer de la... DumbGirl de exemplu.
Mai bine ma duc in padure si zbier la copaci. Si ma mananca o veveritza devious. :lol:

Ca sa exprim o parere wide spreaded aici... nu pot sa cred ca cea mai mare sectiune de pe forumul asta a fost stearsa asa din senin din greseala. Am si eu un forum ca asta si nu as putea sa sterg o sectiune ca aia din greshala nici drogat.

Eu m-am cam saturat de irc. M-am apucat de php, poate chiar o sa lucrez pentru bani in curand. Chestii legale, ce sa mai vorbim. Si asta va recomand la toti cei de aici: vedeti-va de viata si folositi ircul doar pentru chat. Nu va mai dati cu parerea, nu mai incercati sa faceti parte dintr-o comunitate deja bine inchegata care nu are deloc ochi buni pentru noi romanii, NU ma contraziceti.

Rezultatul experientei mele de vo 5 ani in lumea 'underground' a Undernetului arata ca ircul e facut pentru chat. Si Vama Veche e facuta pentru distractie :D

Anyway, eu mai dau pe aici din cand in cand, cel putin cat mai e sectiunea asta in picioare. Numa' de bine sa auzim.

Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Sep 11, 2004 3:49 am 

Jay`Z, whoever you are, pina una alta scriu in ce limba vreau,dar ca sa-ti explic..era in engleza.Sa-ti traduc si "whoever you are"?
Sau eshti si tu vreun tovarash care cauta nod in papura si se ia de lume de-aiurea?

Jay`Z wrote:
ditt0 wrote:
...u'll save bandwidth...

:roll: Asta se vroia a fi un fel de expresie smechera sau pur si simplu nu stii cum se zice pe româneste?

---Dreams are the only reality---
 Profile  

Post subject:
PostPosted: Sat Sep 11, 2004 10:32 pm 

"SECTION ROMANA" exista ...
cine nu crede sa dea click pe PROFILE si sa se duca la lista cu mesaje postate ... dc nu e vizibila ... nu stiu ... poate altcineva ? :o
bafta

Page 3 of 4 [ 49 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4  Next

All times are UTC [ DST ]